Gaming

Művészlélek PlayStation 5 tulajdonosok egészen meglepő konzolokat festettek maguknak!


Van köztük olyan, amelyiknek még mi is örülnénk.

A Sony kétségkívül húzott egy merészet azzal, hogy a PlayStation 5 dizánját ennyire futurisztikusra tervezte, aminek teljesen egyedi formája és színe nem nyerte el maradéktalanul az összes új vásárló tetszését. Így a legtöbben megpróbálták garivesztés nélkül megoldani azt, hogy némi optikai tuningot bevetve különlegesebbé varázsolják frissen szerzett konzoljukat, amíg nem érkeznek meg a hivatalos, különlegesebb változatok.

Decided to try a DIY spider-man custom route, and I’m super happy how it turned out. from r/PS5

Első delikvensünk a PlayStation 5 legjobb nyitócíméből, a Spider-Man Miles Moralesből merített némi inspirációt, miközben nosztalgikusan vissza is tekint a PlayStation 4-es Marvel’s Spider-Man bundle-re. Az eredmény gyakorlatilag önmagáért beszél, bár mi simán el tudtuk volna képzelni azt, hogy a karakterre jellemző bioenergia valahogy visszaköszön az új konzoldizájnban, de akár  – SPOILER alert – Rhinot, vagy Tinkerert középpontba állító kinézetet is szívesen megnéznénk.

Ps5 Galaxy edition from r/PS5

Egyik személyes kedvencünk a fenti Galaxy edition, ami annyira jóra sikeredett, hogy reményeink szerint hozzá hasonló hivatalos változat is fog készülni belőle, bár azt még nem tudjuk, hogy melyik játékkal lehetne okosan egy csomagba pakolni. Mondjuk, a No Man’s Sky következő generációs változata, vagy az Astro’s Playroom lehet jó lenne erre.

I finished painting my PS5 today! from r/PS5

Valaki szerint pedig a nagyszerűség az egyszerűségben rejlik, így simán csak szép sötétkékre festette az amúgy elég steril, fehér gyári kinézetet, amivel a fröccsöntött műanyagokra valamelyest emlékeztető dizájntól jelentősen sikerült eltávolodni.

My copper dualsense. First time painting plastic. I’m pretty happy with the outcome. from r/PS5

Természetesen a PlayStation 5 valóban innovatív kontrollere, a DualSense se maradhatott ki a sorból, amihez hasonlót előbb, vagy utóbb biztosan fogunk látni a Sony kínálatában. Már csak az a kérdés, hogy ehhez képest mennyivel extrémebb változatokban és pontosan mikortól lehet majd lecsapni rá.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 metabro.hu | minden jog fenntartva