Fifa

A mai naptól tölthető a FIFA 21 ingyenes újgenerációs felfrissítése!


Az utóbbi idők legjobb focis játéka lehet a next-gen FIFA 21?!

Az EA vezetői tőlük igen szokatlan lépésre szánták magukat, és korábban megígérték, hogy felár nélkül minden konzolos játékos teljesen ingyenesen megkapja majd a FIFA 21 újgenerációs frissítését. A generációváltás kezdetén persze sokat még ne várjunk, a kötelező grafikai tuningon és pár új animáción kívül sokat valószínűleg nem adnak hozzá a játékhoz, így az alapvető mechanika sem fog túlzottan változni.

A frissítés a hivatalos rajtja előtt egy nappal már letölthetővé is vált, ami PlayStation 5-ön és  Xbox Series X|S-en nagyjából 50GB-nyi adatot jelent. 

Azért persze lesznek érdembeli bővítések is, ilyen például az újabb és jobb kameraállás, ami a PES árnyékában már időszerű is volt. A másik két játékosörvendeztető újítás viszont inkább az újgenerációs konzolok érdeme, mintsem az Electronic Arts-é, ugyanis előbbieknek hála a menüből a meccsben nagyjából 2 másodperc alatt találjuk magunkat, ami a mostani töltési időket nézve és számolgatva egészen brutális teljesítmény.

A másik viszont kizárólag PS5-ön lesz elérhető, mivel az új CoD-hoz hasonlóan a FIFA 21 is megkapja a DualSense haptikus visszajelzését.

A technológiának köszönhetően a kapusok védéseitől a fáradó, egyre nehezebben futó játékosokon át a test test elleni harcokig mindent érezni fogunk a kontrolleren keresztül, mely eddig soha nem tapasztalt FIFA élményt hoznak el. Szomorú vagy sem, ez az funkció a FIFA utóbbi 8-9 évének egyik, ha nem a legnagyobb és legjobb újdonsága.

A frissítést tehát mától tölthetik a játékosok, melynek egyetlen feltétele a játék digitális, vagy lemezes megléte. A lemezes verzióhoz tartozó upgradet a lemezt behejezve tölthetjük le. Az EA Twitteren hozzátette, hogy a frissítés a “legtöbb játékos számára” jelenik meg, ebből következően páraknál előfordulhat, hogy még nem fogják megtalálni, de már dolgoznak a problémán – de legkésőbb holnapra számukra is bizonyosan elérhető lesz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 metabro.hu | minden jog fenntartva