Gaming

BRÉKING: Már minden mobilplatformra tölthető a League of Legends Wild Rift!


Ideje újra elmerülni az Idézők Szurdokában.

Korábban több alkalommal is beszámoltunk nektek arról, hogy hamarosan Európában is elrajtol a League of Legends mobilos verziójának számító Wild Rift, amit eredetileg december 10-ére vártunk. Nagy szerencsénkre azonban a Riot Games meglepett minket és egy nappal korábbra tette a premiert.

Ezért lesz akkora durranás a League of Legends mobilos és konzolos változata, a Wild Rift!

Így már gyakorlatilag bárki letöltheti és tesztelheti a játékot, aki rendelkezik a futtatásához szükséges okostelefonnal, vagy éppen tablettel. Ha Android tulajdonos vagy, akkor értelemszerűen a Google Play áruházból tudod beszerezni a Riot legújabb remekművét, ha pedig iOS felhasználó, akkor az App Store-ban teheted rá a mancsodat.

Fontos még megemlíteni, hogy a League of Legends Wild Rift alapjáraton nem kevés helyet követel magának, úgyhogy nem árt, ha legalább 2.2 gigabájtot felszabadítotok neki. Ezután viszont már semmi se fog megállítani titeket, hogy tolhassátok a megszokottnál jóval rövidebb, 15-20 perces meccseket.

December 10-én jön a League of Legends: Wild Rift, ezeket kell tudnod róla!

Nyilvánvalóan apróbb fennakadások és hibák még simán lehetnek a játékban, de ha ezeket jelentitek a Riotnak, akkor jóval hamarabb ki tudják majd gyomlálni őket belőle.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 metabro.hu | minden jog fenntartva