Counter Strike

Interjú néhány csalóval, akik egy kamu csalást töltöttek le, majd így kerültek “bajba” – videó


ScriptKid és NadeKing ismét odatették magukat.

NadeKinget és ScriptKidet úgy érzem senkinek sem kell bemutatnom. Előbbi érdekes/ismeretterjesztő videókat készít a YouTubera, több mint 1 millió feliratkozóval rendelkezik már. Utóbbi fiatalember kevésbé ismert, ám videói több milliós megtekintéssel rendelkeznek. Ezek arról szólnak, hogy ír egy kamu csalást, ami szétrollkodja a felhasználóit.

Így szerintem már mindenkinek összeállt, mi is fog nagyjából történni a videóban. A kamu csalás ezúttal egy dologra képes: ha a felhasználója elindítja a játékot, azonnal bedobja egy szerverre, ahol NadeKing és ScriptKid várakoznak, hogy egy rövid interjút készítsenek a csalni akarókkal. SPOILER, ez a módszer nem jár sikerrel, mindenkinek azonnal inába száll a bátorsága. Akik egyáltalán eljutnak odáig, hogy megszólaljanak, azok sem ismerik be, hogy csalni szerettek volna, pedig erre a szerverre semmilyen más módon nem lehetett eljutni.

Azonban a másik módszer eredményre vezetett, utólag keresték meg a szerverre beérkező játékosokat, hogy egy rövid interjút készíthessenek velük. Egy 14 és egy 24 éves sráccal készült interjú, tanulságosak nagyon, érdemes meghallgatni:

Borítókép: NadeKing

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 metabro.hu | minden jog fenntartva