Gaming

A rajongók álma válna valóra ezzel a GTA: San Andreas remake-kel!


Amitől minden GTA rajongó szeme könnybe lábad!

A Grand Theft Auto sorozat rajongói már azóta dédelgetik a 2004-es San Andreas remakejének valószínűleg soha meg nem valósuló álmát, amióta sok évvel ezelőtt az első lelkes modder felvetette annak ötletét. Nem jó hír, hogy az általában közösségi finanszírozásokon alapuló rajongói projekteket csírájában fojtják el a Take Two kissé túlbuzgó ügyvédei, akik akkor is hajlandóak perrel fenyegetőzni, ha csupán egy ártatlan kedvcsinálóról van szó.

XXII nevű modder mindenesetre nem félt sok órányi munkát beleölni a rajongók azonnali nyál és könnytermelése érdekében, ugyanis egy olyan remek San Andreas remake előzetest alkotott GTA 5 modok segítségével, amiért bizony sokáig fogunk – reménytelen – epekedni. 

Az általa Definitive Edition-re keresztelt “kiadás” természetesen soha nem fog megjelenni semmire, ezt az alkotó is kiemeli a videó végén, aminek viszont addig érdemes a csodájára járni, míg a T2 jogi csapata akcióba nem lendül.

Azt még érdemes lehet megjegyezni, hogy egészen érdekes, hogy 16, lassacskán már 17 éves távlatból milyen érzelmeket képes kiváltani rajongókból, egy olyan játék, ami eredetileg PS2-re és Xbox Classic-ra jelent meg, ma pedig már a telefonunkról is gond nélkül élvezhetünk. Ha pedig valaha is jön egy remastered, esetleg egy remake kiadás a legendás GTA felvonásból, akkor az mindenképp a Rockstar istállójából guruljon ki, ugyanis ennyi idő távlatából önmagában kevés a grafikai ráncfelvarrás.

Én mindenesetre előre fele tekintenék, és persze ez személyenként változó, de jobb örülnék, ha teljes kapacitással inkább az új részt kalapálnák egy újramelegítés helyett.

Meghalt Jarod Nandin, aki egyetlen cosplayel lett világhírű

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 metabro.hu | minden jog fenntartva