Gaming

Így néznek ki a régi GTA főhősök next-gen grafikával!


Ilyen jól még sosem néztek ki a régi GTA főhősök!

Igen kevés az esély arra, hogy a Rockstar valaha is felújítsa a korábbi játékait, ami viszont még szomorúbb, hogy kiadójuk a Take Two sorra kaszáltatja el a sokszor ígéretes rajongói projekteket is. Pedig igen sokan játszanák újra, vagy ismerkednének meg a GTA 3 történetével, lazulnának Tommy-val Vice City Malibu diszkójában, de CJ is jobban koncentrálna arra a bizonyos vonatra is teljesen megújult köntösben.

Mindez sajnos a képzeletünkből sosem válik valósággá, így be kell érjük az olyan tehetséges művészek munkáival mint Hossein Diba, aki a játék helyett kizárólag azok főszereplőit alkotta újra – méghozzá nem is akárhogyan!

Diba – aki nem mellesleg olyan stúdióknak dolgozott, mint a Blizzard, a CD Projekt Red, vagy a Blur – a közösségi felületein osztotta meg munkáit, amibe elmondása szerint igen sok időt ölt, bár a képeket és a videókat elnézve ezen talán nem is csodálkozhatunk nagyon. A 3D artist a GTA sorozat legikonikusabb karaktereit, Claude-ot, Tommy-t, CJ-t és Niko-t készítette el úgy, hogy kifejezetten ügyelt arra, hogy a lehető leghűbb maradjon az eredetikhez.

Nos, azt kell mondjam, hogy bizony nagyon sokan nagyon sokat megtennének azért, hogy bármelyik GTA-ból is egy olyan remake készüljön, melyben úgy néznek ki a karakterek mint ahogyan Hossein Diba teljesen újgenerációsan kinéző modelljei festenek.

Most pedig jöhet a nyálcsorgatás:

 

Ha kíváncsiak vagytok Diba többi munkájára, akkor látogassatok el az ArtStation oldalára, ahol olyanokból láthattok hasonló minőségű alkotásokat mint a Simspon család, az Aladdin, a Pókverzum, a Batman, a Rick és Morty és még sokan mások.

A rajongók álma válna valóra ezzel a GTA: San Andreas remake-kel!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 metabro.hu | minden jog fenntartva