Jön az NGES Stay & Play Gamer Cup, ahol egyszerre nyerhetsz és segíthetsz a szegény gyermekeknek!


Rendhagyó versenysorozattal buzdít otthoni game-elésre a Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség.

Pontosan tudjuk, hogy a koronavírus-járvány világszerte sújt mindenkit: munkahelyek zárnak be, rendezvények maradnak el és kórházak terhelődnek le. Van egy dolog azonban, amivel tehetünk azért, hogy ez a helyzet javuljon: otthon kell maradnunk, hogy a vírus terjedése lelassuljon.

Igen, tudjuk, hogy a csapból is ez folyik, így a cikk most a fontosság hangsúlyozása mellett egy közösségi kezdeményezéssel könnyíti meg az otthonmaradást: bemutatkozik a Stay & Play Gamer Cup!

Ha úgy érzed, hogy szükséged lenne plusz szórakozási lehetőségre, ha szeretnéd megmérettetni magad és elvinni a nyeremény egy részét, akkor feltétlenül ott a helyed a Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség új online versenysorozatán!

Hat különböző játékban szervez az NGES az elkövetkezendő hetekben kupákat, melyen bárki részt vehet, mindezt ingyenesen. A játékok a következők:

  • CS: GO
  • FIFA 20
  • PUBG
  • Fortnite
  • R6
  • LoL

Összesen 500 000 forintot lehet nyerni, játékokra lebontva így néz ki ez pontosan:

Játék Fődíj
FIFA 20 50 000 FT (konzolonként)
League of Legends 100 000 FT
PUBG 50 000 FT
R6 100 000 FT
CS: GO 100 000 FT
Fortnite 50 000 FT

Három hétvégén keresztül zajlanak a küzdelmek, így néz ki a versenynaptár:

  • március 28. (szombat): FIFA ;
  • április 4. (szombat): PUBG ; április 5. (vasárnap): R6, LoL (változás!)
  • április 11. (szombat): CS:GO ; április 12. (vasárnap): Fortnite

A pontos kezdés minden egyes alkalommal 14:00, így könnyen észben tudja az is tartani, aki akár több játékban is szerencsét próbál.

A szervezők egyelőre az első két játékra írták ki a nevezést, a többi kategóriát később nyitják majd meg. Erről újabb cikkekben értesítünk mindenkit, semmiről nem maradtok le!

FIFA 20-ban ITT, League of Legendsben pedig IDE kattintva tudtok nevezni. Előbbihez a Battlefy platform PS4-hez ITT, XBOX-hoz pedig ITT van. A szabályzatokat platformra lebontva megtaláljátok itt:

LoL-hoz pedig a Battlefly platformot EZEN a linken éritek el, míg a pontos szabályzatot IDE kattintva.

Természetesen szeretné a szövetség, ha nem csak a résztvevők élvezhetnék a kupákat, hanem nézni is lehetne a meccseket. Ennek kapcsán felkért az NGES 1-1 ismertebb személyt mind a hat kategóriában, aki képviseli az adott játékot, így rajtuk keresztül követhetitek élőben az összecsapásokat – erről részleteket később árulunk el.

A Facebook eseményt IDE kattintva érheted el.

Zárásképp a negyedik héten egy hatalmas charity adást szervez a szövetség, ahol influencerek esnek majd egymásnak, erről részleteket később olvashattok.

Mindemellett fontosnak tartja az NGES, hogy segítsen azokon a rászoruló gyermekeken, akik nem rendelkeznek megfelelő felszereltséggel ahhoz, hogy az online oktatásban részt vegyenek, valamint az órák végeztével nincs lehetőségük a kikapcsolódásra sem – már ami a játékot illeti. Így a versenyek alatt mindenkinek lehetősége lesz adományozni PayPal segítségével – az adományt a Mátrix Közhasznú Alapítványnak gyűjtjük.

Mindenkinek nagyon jó szórakozást és sok sikert kívánunk a megmérettetésekhez!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva